Mijn verhaal

Al van jongs af werd ik ondergedompeld in de decoratiewereld. Als ‘mini’  hielp ik mee in de groothandel van interieurartikelen gerund door mijn ouders, dit import-export bedrijf bestaat al ruim 45jaar. Jaren later stortte ik me volledig in het familieverhaal en startte een succesvolle ‘Outletstore’ op. Deze winkel biedt een tal van toffe, originele en voordelige cadeaus en decoratie aan.

Mijn passie voor decoratie, interieur en grafisch ontwerp bleef vurig borrelen. Hieruit bloeide mijn eigen merk van interieurparfum en geurkaarsen nl. L’envie de Valentine.

L’envie, verwijst naar het verlangen om iets te creëren, de hartstochtelijke voldoening die je krijgt als je andere mensen gelukkig maakt. Dit verlangen is fel, gedreven en gepassioneerd.

Valentine verwijst vanzelfsprekend naar mijn eigen naam, maar ook naar de ‘dag van de liefde’ Sint Valentijn. Kortom mijn producten geven warmte en liefde af maar met een speciale touch 😉

De geuren worden ontworpen in Frankrijk, deze worden op maat geassembleerd en hebben geen klassieke samenstelling. Bvb. Feu d’or is een krachtig warme geur, die granaatappel – Casablanca lelie – roze peper bevat.

De kaarsen zijn vervaardigd uit kwaliteitsvolle sojawas, deze fabricage is milieuvriendelijker dan paraffine. Sojawas is volledig plantaardig, biologisch afbreekbaar en geeft nauwelijks roetvorming. Het parfum komt hierdoor geleidelijk aan vrij en geeft een aangename rustige geur af.

 

Voor persoonlijk advies sta ik graag voor je klaar!

 

Veel liefs,

Valentine