Mijn verhaal

Al van jongs af werd ik ondergedompeld in de decoratiewereld. Als ‘mini’  hielp ik mee in de groothandel van interieurartikelen gerund door mijn ouders, dit import-export bedrijf bestaat al ruim 50jaar. Mijn passie voor decoratie, interieur en grafisch ontwerp bleef vurig borrelen. Hieruit bloeide mijn eigen merk van interieurparfum en geurkaarsen nl. L’envie de Valentine.

L’envie, verwijst naar het verlangen en de goesting om iets te creëren, maar ook naar de voldoening die je krijgt als je andere mensen gelukkig maakt.

Valentine verwijst vanzelfsprekend naar mijn eigen naam, maar ook naar de ‘dag van de liefde’ nl. St Valentijn. Kortom mijn producten zitten boordevol warmte en liefde 😉

De geuren worden samengesteld in Frankrijk, deze worden op maat geassembleerd en hebben geen klassieke samenstelling. Bvb. Feu d’or is een krachtig warme geur, die granaatappel – Casablanca lelie – roze peper bevat.

De kaarsen zijn vervaardigd uit kwaliteitsvolle sojawas, deze fabricage is milieuvriendelijker dan paraffine. Sojawas is volledig plantaardig, biologisch afbreekbaar en geeft nauwelijks roetvorming. Het parfum komt hierdoor geleidelijk aan vrij en geeft een aangename rustige geur af.

 

Voor persoonlijk advies sta ik graag voor je klaar!

 

Veel liefs,

Valentine